Hvitevarer

Reparerer alle kjente merker

Reparer

Vi kjører hjemme service i Troms. Det vil si at du trenger ikke frakte produktet ut av huset, vi kommer hjem å reparere på stedet. Dette er ofte en veldig god løsning i sted for å kaste produkt å kjøpe nytt, da mange produkter nå er innebygg og trenger mye demontering for å byttes. Folk tenker ikke alltid over hvor mye tid og penger de bruker for å få et produkt ut og få et nytt levert og installert. Prisen på de fleste reparasjoner ligger på 1000- 2000 kr, det er ca. det du betaler for å få et produkt levert og montert

Tenk Miljø

Vi kaster årlig mange gode produkter som fint kan virke igjen med en liten reparasjon. De fleste av produktene er laget for å holde i 10 -15 år. Ofte er det kun en slitedel så må byttes og så virker produktet fortsatt i mange år.

Hvitevareservice

Vi reparerer alle slags hvitevarer fra flere av de største leverandørene på det norske markedet. Enten det er reklamasjonssaker eller produkter som havner utenfor 2/5 års reklamasjonsrett, så står vi parat til å feilsøke og utbedre dine produkter.

Vi gir deg 2 års garanti på all reparasjoner..

Vi utfører diverse tjenester, det du trenger når du trenger det...

Reparasjon av data, mobiler, nettbrett m.m.

så står vi parat til å feilsøke og utbedre dine produkter.

Reparasjon av data utføres